frågestund del 1

Postat av: Felicia Lindqvist
1. Hur fan kan du vara så jävla het? jag menar, dela med dig lite nu vafan! svar: chansar väl på att mamma och pappa var en bra kombination.. haha nejdå men kolla dig i spegeln kvinna!
2. När tänkte du komma, I MISS YOU ! :* svar: vet inte, vi pratade ju om lovet.. men kom på att jag kommer hem fredagen på lovet.. men nån helg framöver?


Postat av: Niklas Rosén
Hur cool är jag på en skala 1-10? svar: en klar tia!


Postat av: Sofia Axinder
vilka är dina 4 närmaste vänner? svar: hm.. svårt! just nu, elvira, klara, liza & emma tror jag  
eller aa, iaf bland tjejorna! dock va två av dom släkt till mig!
vilka är dina favorit bloggar?<3<3 svar: om jag ska va helt ärlig är jag inte skitbra på att kolla bloggar, så svårt att komma ihåg alla namn.. haha!



Postat av: Julia Arnoldsson
vilka bloggar läser du? svar: *repeat* om jag ska va helt ärlig är jag inte skitbra på att kolla bloggar, så svårt att komma ihåg alla namn.. haha!
när är du född? svar: kvart i åtta den 12 mars! 
vad tycker du om mig? vill träffas snart igen gullis :) svar: inte träffat dig så många gånger som sagt, men du är snäll och söt :)


Postat av: Alva Gladjag vill ju vara grym så ;)
var köper du kläder mest? :) svar: hm.. kan variera men jag måste nog säga monki!


Postat av: Emma Dahlstedt
vad fick dig att börja blogga ? :D svar: vet faktiskt inte.. tyckte om att läsa andras bloggar och testade, och nu har jag haft blogg i över ett år :)



Postat av: Rebecca Wallberg
varför började du blogga? svar: *repeat* vet faktiskt inte.. tyckte om att läsa andras bloggar och testade, och nu har jag haft blogg i över ett år :)
vilka bloggar läser du? svar : *repeat* om jag ska va helt ärlig är jag inte skitbra på att kolla bloggar, så svårt att komma ihåg alla namn.. haha!
läser du min? :) puss <3 svar: jo det händer, när jag ser än länk eller när du har kommenterat min haha!




min vardag | | Kommentera |
Upp